fliper_nx napisał(a):MiniMan hehe również mam taki problem
ale czy ja wiem czy takie 15ml wystarczy w zupelności ?!
Rozcieńczony, 15ml wystarczy na jeden - może nawet i dwa - modele w skali 1/24 moim zdaniem.
mongoose86 napisał(a):Świstaku, możesz napisać coś wiecej o tyl lakierze co używasz?? ten workshop?? czy coś takiego. Gdzie dostać, jest to modelarski spray??;/ nic mi to nie mówi:(
jakosc kazdy lakier sie nadaje lecz trzeba umiec klasc
Yogi napisał(a):Nie chciałem zakładać nowego tematu tylko po to, aby zadać jedno pytanie, więc zapytam tutaj.
Chodzi o flock, gdzie mogę go dostać. Są jakieś sklepy internetowe, gdzie mogę go kupić. Byłem dzisiaj w sklepie modelarskim u mnie w mieście i facet powiedział mi, że jest to tylko na zamówienie i trzeba by na to trochę poczekać (czyli jakieś 3/4 tygodnie znając ten sklep). Help me.
Yogi napisał(a):Nie chciałem zakładać nowego tematu tylko po to, aby zadać jedno pytanie, więc zapytam tutaj.
Chodzi o flock, gdzie mogę go dostać. Są jakieś sklepy internetowe, gdzie mogę go kupić. Byłem dzisiaj w sklepie modelarskim u mnie w mieście i facet powiedział mi, że jest to tylko na zamówienie i trzeba by na to trochę poczekać (czyli jakieś 3/4 tygodnie znając ten sklep). Help me.
Wróć do Warsztat - pojazdy cywilne
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości